Poëzieworkshops voor jong en oud door Klimaatdichters

Ontdek de kracht van woorden en de schoonheid van de natuur tijdens een poëzieworkshop van een Klimaatdichter. In de bibliotheek, in de klas of in een woonzorgcentrum: een Klimaatdichter zorgt voor een boeiende en inspirerende poëzieworkshop over het klimaat en de natuur op maat van jouw publiek.

Klimaatdichter en leerkracht Marjan De Ridder ontwikkelde een workshop voor het artistieke project ‘Laat alles hier aarden’ en leidde andere Vlaamse en Nederlandse Klimaatdichters op om deze te geven. Tijdens de klimaatpoëzieworkshop ontdekken jong en oud de kracht van woorden en de schoonheid van de natuur. De workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan georganiseerd worden in een bibliotheek, klas of woonzorgcentrum.

Vraag nu een klimaatpoëzieworkshop met korting aan

Vraag nu een klimaatpoëzieworkshop aan en ontvang een korting van 100 euro. Ook als je als organisator of auteur dit jaar al het maximale aantal van vijftien lezingen hebt bereikt, kun je korting krijgen voor de klimaatpoëzieworkshop. Hou rekening met deze voorwaarden: 

  • De actie loopt tot en met 5 februari 2025 en laat de workshop plaatsvinden voor 30 juni 2025.
  • Het aantal lezingen dat met korting kan worden geboekt is beperkt. Uiteraard kan een Klimaatdichter ook zonder korting worden geboekt.
  • Alleen Klimaatdichters die de workshop ‘How to Workshop’ met Marjan De Ridder hebben gevolgd, komen in aanmerking voor deze regeling.

Poëziecentrum stuurt de aanvragen door naar de dichter, die vervolgens zelf verdere afspraken maakt met de organisatie.

lijst deelnemende dichters

In samenwerking met Auteurslezingen en de Schrijverscentrale.

Vul het formulier in en boek je Klimaatdichter:

Adres
Land
Telefoonnummer
Facturatie-adres:

De klimaatpoëzieworkshop ‘Laat alles hier aarden’ maakt deel uit van het project ArtACT, een samenwerking tussen Poëziecentrum en de Klimaatdichters met financiële steun van de Europese Unie.  

Gerelateerd project: ArtACT: Laat alles hier aarden