Online lezingenreeks "Levende Woorden: Een Historische en Praktische Cursus over Poetry Slam en klankpoëzie in de klas"

Ontdek de kracht van gesproken poëzie in onze nieuwe online cursus, speciaal ontworpen voor leerkrachten en docenten in het secundair/voortgezet onderwijs.

"Levende woorden: Een Historische en Praktische Cursus over Poetry Slam en klankpoëzie in de klas" biedt vier boeiende sessies van anderhalf uur via Zoom. 

In deze cursus duiken we niet alleen in de kunst en techniek van gesproken poëzie, maar verkennen we ook de maatschappelijke meerstemmigheid van het genre en de rijke geschiedenis en evolutie van deze expressieve vorm. Door middel van interactieve lessen en praktijkgerichte oefeningen leren deelnemers hoe ze hun studenten kunnen inspireren en begeleiden in het ontdekken en creëren van hun eigen stem in poëzie. 

Schrijf je in voor onze cursus en verrijk je onderwijs met de dynamiek van poetry slam en klankpoëzie!

De vier online workshops vinden wekelijks plaats via Zoom, zodat je ze in alle rust vanuit je woon- of werkkamer kunt volgen.

  • 6, 13, 20 en 27 november 2024
  • 19:15 tot 20:30 uur
  • Via Zoom
  • Inschrijven uiterlijk 15 oktober 2024
  • Kosten voor deelname: € 50 per persoon

Programma

Inschrijven

Deelname aan de workshopreeks kost 50 euro per persoon. Voorafgaand aan elke workshop wordt de deelnemers een Zoomlink toegestuurd.

Tijdens het bestelproces wordt je gevraagd of je de bestelling wil “Afhalen in de winkel” of je ze wil “Thuis laten bezorgen”. Kies voor “Afhalen in de winkel” en daarna voor “Betaal online”, anders worden er portkosten in rekening gebracht.

Schrijf je hier in

Nog vragen? Mail naar bibliotheek@poeziecentrum.be.