Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Welkom in de Poëzieshop

Op zoek naar het ideale cadeautje? Wees welkom in de Poëzieshop en verwen je tante, je opa, je geliefde, je buurman of gewoon jezelf met een poëtisch geschenk! Je vindt in de shop de nieuwste poëziebundels, maar evengoed die ene bundel waar je al lang naar zocht.

De shop herbergt een breed scala aan dichtbundels, bloemlezingen en literaire tijdschriften. Biografieën en secundaire werken zijn eveneens verkrijgbaar. Ook vertaalde poëzie heeft bij ons een eigen afdeling. Nieuw in het aanbod is ook een kleine selectie poëzie in andere talen. Kinderen en jongeren hebben een ruime aparte afdeling, met echte kinderpoëzie, een mooie selectie poëtische prenten- en verhalenboeken en zelfs kartonboekjes voor de allerkleinste lezers.

Openingsuren
De poëzieshop is van maandag t.e.m. zaterdag geopend van 10 tot 17 uur. Op zon- en feestdagen gesloten.

Facturatiegegevens:
BTW-nummer BE 0420 692 760
RPR Gent 0420 692 760

 

Wilt u graag iets bestellen? Geef de titel die u zoekt door via onderstaand bestelformulier en wij informeren u zo snel mogelijk. U kunt boeken en gadgets reserveren om af te halen in Poëziecentrum, maar ook verzending is mogelijk (mits betaling van de verzendkost).

Bezoek onze webshop

 Vanaf nu bestel jij jouw favoriete dichtbundels lekker makkelijk on line via onze webshop.

We bieden een gratis verzending aan in België vanaf een aankoopbedrag van 40 euro. Wist je dat je op onze webshop regelmatig nieuwe thematische selecties kan terugvinden? Zo vergemakkelijken wij jouw zoektocht naar de beste poëzie. Via onze webshop kan je makkelijk online betalen en krijg je jouw poëtische lectuur aan huis geleverd!

Kom je toch liever langs in onze shop, reserveer dan jouw poëziebundel naar wens via onze webshop. Zo ben je zeker dat je na jouw bezoek aan de shop meteen met je gekozen lectuur naar huis kan gaan.

BEZOEK ONZE WEBSHOP.

 
 
 
Modern poëzieantiquariaat

De Poëzieshop beschikt tevens over een ruime afdeling modern antiquariaat, met een schat aan tweedehands boeken. Aan zeer democratische prijzen gaat u met een stapel poëzie naar huis, of ontdekt u dat ene pareltje waarnaar u al zo lang zocht. Bekijk ons antiquarisch aanbod op Antiqbook (als je de zoekvelden leeg laat en je klikt op search krijg je het volledige aanbod van meer dan 4000 titels).

 
Poëziegadgets

Je houdt van gedichten, maar zoekt niet meteen een boek?
Kom dan zeker eens snuisteren in ons uitgebreide aanbod aan poëziegadgets. Het hele gamma van uitgeverij Plint vind je in onze shop.