Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Abonneer je op de Poëziekrant

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat er reilt en zeilt in de poëziewereld? Geniet van onze voordeelaanbieding en neem een abonnement op Poëziekrant.

Bestel een jaarabonnement op Poëziekrant - 6 nrs. voor € 43/ 50 (België/Nederland) en ontvang na betaling van de factuur de volgende PoëzieCentrum publicaties: het pakket Ook wij waren winnaars (sportbloemlezing) + Nooit te vangen met haar eigen pen (bloemlezing met gedichten geschreven door vrouwen, samengesteld door Lut de Block) + De smaak van het geluid van het hart, het Gedichtendagessay van Jan Lauwereyns. Gelieve in het opmerkingen-veld van het formulier aan te geven dat u graag het boekenpakket ontvangt. Het geschenk is enkel voor nieuwe abonnees. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

Het abonnement/lidmaatschap kan op elk moment ingaan. Het wordt automatisch verlengd tenzij het 1 maand voor de vervaldag wordt opgezegd.

Gegevens ontvanger

Standaard abonnement

De Poëziekrant verschijnt 6 keer per jaar. Als abonnee krijgt u 10 % korting op de aankoop van nieuwe boeken in de Poëzieshop en 25% korting op de aankoop van alle uitgaven van Wagner & Van Santen. Abonnees krijgen ook korting op de toegang voor lezingen en manifestaties die door Poëziecentrum worden georganiseerd. Als welkomsgeschenk ontvangt u het pakket Ook wij waren winnaars (sportbloemlezing) + Nooit te vangen met haar eigen pen (bloemlezing met gedichten geschreven door vrouwen, samengesteld door Lut de Block) + De smaak van het geluid van het hart, het Gedichtendagessay van Jan Lauwereyns. Dat geschenk is enkel voor nieuwe abonnees en niet cumuleerbaar met andere kortingen/ acties.

Prijslijst (incl. verzendingskosten)
proefnummer = gratis (vul dit formulier NIET in, maar stuur hiervoor een mailtje naar abonnementen@poeziecentrum.be)
Losse nummers: € 9,5  (inclusief verzending: € 15) / Ned. + andere EU-landen € 18,5 (incl. verzending) / andere landen € 20 (incl. verzendingskosten)
Abonnement: € 43 / € 50 (Nederland en EU-landen) / € 89 (niet-EU)

Steunend lidmaatschap/ Abonnement plus

Wilt u Poëziecentrum steunen in haar activiteiten? Dat kan!

Indien u steunend lid wordt krijgt u niet alleen een abonnement op de Poëziekrant. U ontvangt ook één van de volgende welkomsgeschenken: Paul van Ostaijen (bloemlezing met inleiding, reeks Dichters van Nu), Paul Snoek (bloemlezing met inleiding, reeks Dichters van Nu), Ook wij waren winnaars. 150 sportgedichten (sam. W. Verhegghe en P. Delheye), Nooit te vangen met haar eigen pen (sam. Lut de Block).

Prijslijst (incl. abonnement en verzendingskosten)
België: € 100
Ned. en EU-landen: € 125
Niet-EU-landen: € 150

Erelidmaatschap

U ontvangt één jaar gratis alle uitgaven van PoëzieCentrum en krijgt één jaar gratis toegang tot de manifestaties die door Poëziecentrum worden georganiseerd.

Prijslijst (incl. abonnement en verzendingskosten)
België: € 175
Nederland + EU-landen: € 200
Niet-EU-landen: € 250


Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze abonnementendienst:
Poëziecentrum vzw
Vrijdagmarkt 36, B-9000 Gent

T. +32(0)9/225.22.25
F. +32(0)9/225.90.54
abonnementen@poeziecentrum.be