Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

nummer: 
2
jaar: 
2019

In de tweede Poëziekrant van 2019 wordt Claude van de Berge geïnterviewd door Jooris Van Hulle, schrijft Frank Pollet een essay over wielrennen en poëzie en zorgt Artura Desimone voor de beeldbijdrage in de tweede editie van Mchael Tedja’s rubriek.

Gedichten kan je lezen van Anne Louïse van den Dool, Patrizia Vespa, Patrick Conrad, Hervé J. Casier en het Raveelgedicht is dit keer van de hand van Annemarie Estor. De debuten van Roelof ten Napel en Sabine van den Berg worden gewogen en recensies zijn er van het werk van Hans Tentije, Liesbeth Lagemaat, Luuk Gruwez, Brinkman, Philip Hoorne, Astrid Lampe, Willem van Toorn, Elvis Peeters, Marieke Lucas Rijneveld, Nâzim Hikmet, Linda Maria Baros, Vladimir Nabokov, Frank Keizer en René Huigen. Jan Van Coillie recenseert bovendien nog vier bundels kinderpoëzie.

Verder is er ook plaats voor de vaste rubrieken Serendipity door Paul Claes, De Zeef door Roel Richelieu van Londersele en Charles Ducal en de nieuwe column van Erik Spinoy. In U nu! geven we het woord aan Sachli Gholamalizad.

Coverfoto (c) Arlette Walgraef


 

Prijs los nummer: € 9

Prijs abonnement 2018: € 42 (België) / € 49 (NL)

bestel