Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

za 19 juni 2021, 9u00 - zo 29 augustus 2021, 9u00
Eeklo

Wandeling Poëzie en kwetsbaarheid

Van 19 juni t.e.m. 29 augustus wordt een wandeling georganiseerd langs gastvrije plekken in Eeklo. Langs het parcours kom je gedichten tegen rond kwetsbaarheid: een mix van gedichten van amateurdichters en professionele dichters.Op deze wandeling maak je kennis met een gastvrij Eeklo. Door te wandelen kom je niet alleen in contact met poëzie met als thema kwetsbaarheid maar leer je ook gastvrije plekken kennen in Eeklo.

Studies wijzen uit dat 1 op 2 mensen in hun leven te maken krijgen met ernstige psychische problemen. Geestelijke gezondheid is dus niet enkel de verantwoordelijkheid van psychiatrische ziekenhuizen maar belangt intrinsiek de ganse maatschappij aan. Het is een zaak van ons allemaal.

De wandeling loopt in een lus. Je kan dus kiezen waar je instapt.
De wandeling loopt van 19 juni tot 29 augustus. Zo kan je veilig in je eigen bubbel de wandeling doen.

Vanaf 19 juni (9u) kan je een gratis wandelplan afhalen in de bibliotheek van Eeklo, het Huisvandemens en Wijkcentrum De Kring.

Een initiatief van Wijkcentrum De Kring i.s.m. Bibliotheek Eeklo, Psychiatrisch Ziekenhuis Eeklo, HuisvandeMens Eeklo en Poëziecentrum.
Deze wandeling maakt deel uit van het project Poëzie en kwetsbaarheid.

praktische info: 

datum: Zaterdag 19 juni - Zondag 29 augustus 2021
locatie: Eeklo
meer info: Vanaf 19 juni (9u) kan je een gratis wandelplan afhalen in de bibliotheek van Eeklo, het Huisvandemens en Wijkcentrum De Kring.