Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

vr 08 mei 2020, 16u00
Thuis

Online SamenLezen | Avant-première Moederdicht Maya Wuytack

Verken een fragment uit Moederdicht, de nieuwe dichtbundel van Maya Wuytack. Deze online sessie van SamenLezen zoomt in op 'moeder' als thema. "...Een sprankelende, ongeboren blik op de moeder. Vanuit de ogen van het kind, beleven we de wording van mens zijn. Schijnbaar vanzelfsprekende dingen, onthullen een mystieke ontroering en onoplosbare verwondering..."

Maya kiest ook nog enkele favoriete moedergedichten van andere dichters. Poëzie doet deugd of brengt troost en laten je aan je eigen leven denken. 'Online SamenLezen'. Voor iedereen die zin heeft in enkele goeie gedichten. Maya neemt deel aan deze sessie. Sieglinde Vanhaezebrouck van Poëziecentrum begeleidt de sessie.

Met een videovoordracht ziet de nieuwe bundel van Maya Wuytack op Moederdag het licht. Hou de facebookpagina van VormingPlus Gent-Eeklo in de gaten!

Dit is een online activiteit. Na inschrijving ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Opgelet: Deze online-activiteit bieden we tijdens dit bijzondere voorjaar gratis aan. Inschrijven is noodzakelijk. We nodigen je graag vrijblijvend uit om na de activiteit een vrije bijdrage te storten op het rekeningnummer BE40 0014 2764 2663 met als vermelding ‘Bijdrage Vormingplus’. Alle steun is welkom. Op die manier help je ons mee deze moeilijke periode door te komen.

Een organisatie van Vormingplus Gent-Eeklo in samenwerking met Poëziecentrum.

praktische info: 

datum: Vrijdag 8 mei 2020 | 16 - 17:30 uur
locatie: thuis
inschrijven: Via deze link (nog enkele plaatsen vrij!)