Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

vr 12 juni 2020, 16u00
Thuis

Online SamenLezen: thema vader

Wij maakten een keuze aan gedichten met als thema 'vader'. Deze Samen Lezen sessie kadert dan ook binnen Vaderdag in coronatijd.
Poëzie samen lezen laat je toe gedachten, gevoelens, perspectief en interpretatie te delen, laat je aan je eigen leven denken. Samen lezen en erover praten brengt je bij andere mensen. In deze eenzame, onzekere tijden waarop het slechte nieuws op je afkomt, werkt SamenLezen meer dan ooit helend. Mensen hebben nood aan mekaar, aan tijd samen, aan schoonheid om het hart en hoofd wat lucht te geven. Daarom gaan we nu samen met Vormingplus Gent-Eeklo “Online SamenLezen”. Voor iedereen die zin heeft.

Dit is een online activiteit. Na inschrijving ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Opgelet: Deze online-activiteit biedt Vormingplus Gent-Eeklo tijdens dit bijzondere voorjaar gratis aan. Inschrijven is noodzakelijk.
We nodigen je graag vrijblijvend uit om na de activiteit een vrije bijdrage te storten op het rekeningnummer BE40 0014 2764 2663 met als vermelding ‘Bijdrage Vormingplus’. Alle steun is welkom. Op die manier help je Vorminplus mee deze moeilijke periode door te komen.

Sessie onder begeleiding van Sieglinde Vanhaezebrouck.

Een organisatie van Vormingplus Gent-Eeklo i.s.m. Poëziecentrum.

praktische info: 

datum: Vrijdag 12 juni 2020 | 16 - 17:30 uur
toegang: Vrije brijdrage
inschrijven: verplicht via Vormingplus Gent-Eeklo