Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

za 13 april 2019, 14u00
Gent

Filosoferen met kinderen met Bette Westera

In het kader van de Generieke Campagne 'Koop tijd voor een Boek' gaat op 30 maart het Festival van de Boekhandel van start! Poëziecentrum doet ook mee en nodigt met de steun van de campagne niemand minder dan Bette Westera uit in de shop! Op zaterdag 13 april zal zij filosofeersessies met kinderen begeleiden, vertrekkend vanuit haar geweldige bundel Was de aarde vroeger plat? Met andere woorden een leuk activiteit voor jong én oud!

Wat was er eerder, de kip of het ei? Kan je door de tijd reizen? Waar gaan de dagen die voorbij zijn naartoe?  Waar eindigt het heelal? Het zijn maar enkele vragen die in de bekroonde kinderpoëziebundel Was de aarde vroeger plat? aan bod komen. Maar er zijn nog veel meer vragen mogelijk! Je kan samen met Bette Westera komen filosoferen in onze winkel, op zoek naar antwoorden of juist naar nieuwe vragen.

De bundel is geschikt voor kinderen van 8 tot 99 jaar!

Bette geeft drie sessies van telkens een half uur, gezien de ietwat beperkte plaats in onze winkel, raden wij aan om vooraf even te laten weten bij welke sessie je graag aanwezig zou zijn, zodat je zeker niet buiten moet wachten!
Sessie 1: 14 - 14:30 uur
Sessie 2: 15 - 15:30 uur
Sessie 2: 16 - 16:30 uur

 

praktische info: 

datum: Zaterdag 13 april 2019

Sessie 1: 14 - 14:30 uur
Sessie 2: 15 - 15:30 uur
Sessie 2: 16 - 16:30 uur

locatie: Shop Poëziecentrum | Vrijdagmarkt 36, 9000 Gent
toegang: Gratis
aanmelden: Gewenst via events@poeziecentrum.be, laat zeker weten naar welke van de drie sessie je wil komen en met hoeveel (ongeveer).