Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

dag_van_de_klant.jpg

Dag van de Klant 2016
Poëziecentrum

Zaterdag 24 september 2016: Actie Dag van de Klant!

De Dag van de Klant is de ideale gelegenheid om een bezoekje aan de shop van Poëziecentrum te plannen. U kan er steeds rondneuzen in het breedste poëzieaanbod in het Nederlandstalige taalgebied, maar op deze heuglijke dag geven we iedere klant maar liefst 10 poëziebundels cadeau!

Er is die dag op de koop toe een boekvoorstelling van uitgeverij P gepland om 16 uur, ter ere van het debuut van Jana Arns. Klik hier om meer te lezen over deze activiteit. Wees alvast hartelijk welkom!

De booklets die u aangeboden worden, zijn het resultaat van ons partnerschap binnen het project Versopolis. Vijf Europese dichters, gelauwerd in eigen land en daarbuiten, selecteerden dit jaar opnieuw enkele gedichten uit hun werk. Die werden vervolgens vertaald naar het Engels en het Nederlands. Naast de gedichten in drievoud, vind je in de booklets ook telkens een korte biografie. De boekjes laten je zo kort kennismaken met een mooie selectie Europese dichters. De dichters waren in ons land te gast op vrijdag 10 juni op het Felix Poetry Festival. Met dit pakket krijgt u de bundels van de vijf dichters van dit projectjaar, en van de vijf geselecteerde dichters in 2015.

Veel leesplezier!