Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

WEDSTRIJD: Schrijf je eigen Twitter-gedicht!

In het kader van Poëzieweek 2018 lanceert Poëziecentrum een oproep aan alle poëzieliefhebbers in Vlaanderen om te dichten in 140 tekens. Schrijf binnen de limiet van een Tweet een gedicht over 'Theater', het thema van deze Poëzieweek, en maak kans op een duo-ticket voor een Vlaams theaterhuis! De wedstrijd gaat van start op 15 januari en loopt tot en met 29 januari 2018. De winnaars worden bekend gemaakt op de laatste dag van de Poëzieweek, 31 januari 2018.

Hoe doe je mee?
Schrijf zelf een gedicht rond 'Theater', binnen de limiet van een tweet. Geen afbeelding van een gedicht. Vermeld @Poeziecentrum, #theatergedicht én een hashtag met het theaterhuis naar voorkeur. Als een van die drie elementen ontbreekt, kom je helaas niet in aanmerking voor een duo-ticket. De theaterhuizen waarvoor je tickets kan winnen zijn de volgende:
Arenberg (op 2 februari), gebruik #ArenbergAntwerp
CC Brugge (op 24 of 25 april 2018), gebruik #CCBrugge
De Velinx (op 21 februari 2018), gebruik #DeVelinx
NTGent (op 18 april 2018), gebruik #NTGent
Kaaitheater, gebruik #Kaaitheater: 1 x duo-ticket voor voorstelling op 28 februari 2018 en 1 x duo-ticket voor een andere voorstelling op 28 februari, 1, 2 of 3 maart 2018.

Voor elk theaterhuis geven we twee duo-tickets weg voor de voorstellingen die je terugvindt in bovenstaande links.

Wanneer?
De wedstrijd loopt van 15 januari 2018 tot en met 29 januari 2018 en de winnaars worden op 31 januari 2018 bekend gemaakt op onze Twitterpagina. De winnaars ontvangen ook van ons persoonlijk bericht via Twitter. 

Bij deelname geef je ook toestemming aan Poëziecentrum en Poëzieweek voor (herhaald) gebruik van jouw gedicht voor online en offline kanalen.

Een organisatie van Poëziecentrum met de steun van Arenberg, Cultuurcentrum Brugge, De Velinx, NT Gent en het Kaaitheater.

Dit is een initiatief in Vlaanderen, voor soortgelijke wedstrijden in Nederland verwijzen wij door naar CPNB.

Logo ®Twitter, Inc.