Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Première theatervoorstelling 'Was de aarde vroeger plat?' van Willem Verheyden

"Was er al iets voor de aarde bestond? Waar gaan de dagen die voorbij zijn naartoe? Is de aarde altijd rond geweest? Waar eindigt het heelal?"
In samenspraak met Willem Verheyden schreef Bette Westra zesendertig  gedichten rond vragen van kinderen. Vragen die spelen met de begrippen tijd en ruimte. Allemaal vragen waarop veel antwoorden mogelijk zijn en die zich daarom uitstekend lenen voor verbeelding in het theater. Ook de geestige beelden van Sylvia kregen een waardige plaats in het geheel.

Het resultaat is een sprankelende voorstelling rond al die kindervragen waarop ouders en andere grote mensen hen het antwoord schuldig moeten blijven. Via plezante versjes, poppen met lef en onverwachte beelden speelt de voorstelling met de vragen en alle mogelijke (en onmogelijke) antwoorden erop. En voor wie niet genoeg kan krijgen van dit vrolijke vraag- en antwoordspel is er na afloop van de voorstelling natuurlijk het boek!

Deze voorstelling gaat exclusief in première in 't Blikveld. Aansluitend volgt de officiële boekvoorstelling door jeugboekenschrijfster Bette Westera en illustratrice Sylvia Weve.

Waar Gemeenschapscentrum 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
vrijdag 3 november 2017 van 19:30 tot 21:30
 
Leeftijd 7+
Prijs € 10,0
Reservaties

Een organisatie van Gemeenschapscentrum 't Blikveld met de steun van Poëziecentrum