Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Ik kies poezie. Elke Dag!

Een campagne in het kader van de gemeentelijke en provinciale verkiezingen 2018

Op 14 oktober trekt iedereen weer naar de stembus voor de lokale en provinciale verkiezen. Er staat traditiegetrouw veel op het spel (mobiliteit, milieu, economie, cultuur …) en de kandidaten van alle partijen proberen de kiezers te overtuigen van hun gelijk.

Poëziecentrum kiest ook! Elke dag! Voor poëzie! En ook wij proberen iedereen te overtuigen, namelijk van het belang van poëzie. In een periode waarin het leven steeds sneller gaat en we met steeds meer data en input geconfronteerd worden, is het belangrijk om poëzie te lezen. Poëzie zorgt voor vertraging en verstilling te midden van een jachtige maatschappij. Poëzie leert ons op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken. Poëzie geeft het leven mee vorm, in al zijn kleuren en vormen.

In navolging van de “echte kandidaten” wil Poëziecentrum dan ook – op een bescheiden manier – campagne voeren met behulp van posters die we op beperkte schaal verspreiden en met behulp van een fotocampagne via onze website en social media-kanalen.

We stellen hierbij dan ook graag onze kandidaten aan u voor (in willekeurige volgorde, want poëzie kent geen hiërarchie):

Ik kies poëzie!