Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Heropening documentatiecentrum vanaf 18 mei 2020

Vanaf 18 mei wordt het documentatiecentrum weer toegankelijk voor bezoekers. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers komt nog steeds op de eerste plaats en daarom hebben wij alvast enkele voorzorgsmaatregelen getroffen om er zeker van te zijn dat je zonder zorgen kan komen werken: 

-  het documentatiecentrum is voorlopig enkel open op afspraak. Om een afspraak te maken, stuur je een mail naar bibliotheek@poeziecentrum.be. Een afspraak maak je ten laatste om 12u00 de dag voorafgaand aan je bezoek (voor een bezoek op maandag reserveer je op vrijdag). Probeer in je mailtje meteen ook al aan te geven welke informatie je wil raadplegen, zodat we dit van tevoren kunnen klaar leggen. Er worden maximum twee bezoekers tegelijk toegelaten. De duur van een bezoek blijft voorlopig beperkt tot 1 uur om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om langs te komen. Je kan een afspraak maken van maandag t/m vrijdag telkens van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00.

- de documentalist zal een mondmasker en een face shield dragen

- wij voorzien ontsmettende handgel voor de bezoekers

- de werkplekken worden na elk bezoek ontsmet

In de mate van het mogelijke willen we ook onze digitale dienstverlening verder te optimaliseren. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar bibliotheek@poeziecentrum.be en we bekijken samen of we je vraag kunnen oplossen zonder een fysiek bezoek aan het documentatiecentrum.