Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

cover_kleine_reis_holvoet-hanssen.jpg

Peter Holvoet-Hanssen op Radio 68
Polis & Peter Holvoet-Hanssen

Dichters in de lucht: Peter Holvoet-Hanssen met Luiz Márquez

Radio 68, de onafhankelijke radiozender die al enkele jaren in samenwerking met Poëziecentrum exclusieve opnames met dichters uitzendt, schuimt de Vlaamse poëziepodia af om de verzen van dichters vast te leggen en met u te delen, elke zondag in de voormiddag, van 8 tot 12 uur. Eerstvolgende aflevering: zondag 29 januari 2017.
Op het programma: Peter Holvoet-Hansen en zijn "poëzische woordenstromen", een selectie uit o.a. Gedichten voor de kleine reus en zijn project “Klank van de Stad”.  Begeleiding Luiz Márquez.

Elk jaar organiseert de v.z.w. Mezcal in Gent een “Canto de Primavera”, een reeks activiteiten die de lente tonen door het oog van kunstenaars in beeld en woord. Op 26 maart 2016 bracht Peter Holvoet-Hanssen er zijn “poëzische woordenstromen”, met o.m. een selectie uit Gedichten voor de kleine reus en zijn project “Klank van de stad”. Initiatiefnemer Luiz Márquez  gaf er met zijn begeleiding op fluit, harmonica, klarinet en schelpen (!) een originele, soms bevreemdende toon aan. 

Uitzending: zondag 29 januari en herhaling op zondag 5 februari 2017, van 8 tot 12 uur op www.radio68.be