Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

newsflash.jpg

 Dichter gezocht voor afstudeerwerk fotografie
Joëlle Dubois

Dichter gezocht voor afstudeerwerk fotografie

Marc Bauwens studeert fotografie aan het CVO/KISP.  Vanaf eind januari 2018 zal hij zich voor een jaar focussen op het afstudeerwerk, de zogenaamde portfolio, gekoppeld aan een tentoonstelling in de Zebrastraat. De bedoeling is een project te realiseren van synergie of symbiose tussen poëzie en fotografie, waarbij het geheel meer is dan de som van de delen.

Woord en beeld moeten dus beiden sterk genoeg zijn om volledig autonoom te kunnen staan, maar ze moeten elkaar op een intense wijze versterken zodat de kijker/lezer dieper geraakt wordt.

Wie zich geroepen voelt om in eerste instantie mee te denken en dan eventueel in het verhaal mee te gaan, kan contact opnemen met de fotograaf. Gedacht wordt aan jonge/beginnende schrijvers, maar het mogen ook mensen met meer ervaring zijn die open staan voor uitwisseling van ideeën. En zoiets kan ook leiden tot een win-win-situatie. Indien dit concept uitgewerkt wordt, dan worden zowel foto’s als teksten tentoongesteld en kan er eventueel ook een publicatie volgen.

Wie interesse heeft, kan contact opnemen met

Marc Bauwens
Oudekouter 8
9050 Gentbrugge
marc.bauwens@stad.gent