Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

365 MoMeNTen - scheurkalender 2022

Met wereldberoemde en nostalgische citaten, tijdloze gedichten en verzen zoals van P.C. Hooft of Hendrik Van Veldeke en Guido Gezelle. Maar ook auteurs Erik Vlaminck en Jeroen Olyslaegers, acteurs Dimitri Leue en Dahlia Pessemiers, columniste Dalilla Hermans, muzikant Pieter Embrechts en socioloog Ignace Glorieux en vele anderen kropen in de pen vanuit de vraag wat tijd voor hen betekent. 

 

Vier laatste jaars studenten Grafisch Ontwerp van de PXL Hasselt; Liesje Van Eyck, Liselot Smolders, Evelien Nagels en Lisa Schelkens zorgen voor een extra verhaallijn door middel van illustraties die op elke bladzijde steeds een beetje veranderen en op die manier tot leven komen.

365 gelegenheden tot het scheuren van evenveel blaadjes met boodschappen en beelden over tijd om even bij stil te staan. De uitstekende gelegenheid om elke dag in 2022 goed te starten  want  'om vooruit te gaan is soms even stilstand nodig’.

 We raden aan om drie exemplaren te kopen. Eén exemplaar om dagelijks te gebruiken terwijl u het andere voor altijd bewaart en het derde weggeeft.

Deze scheurkalender met 365 illustraties, verzen en citaten is een samenwerking tussen MoMeNT, Poëziecentrum en PXL Hasselt.


Specificaties:

Publicatiejaar: 2021
Prijs: €15,00
Afmeting: 12 x 15 cm
ISBN: 978-90-5655-389-0


 

--> BESTEL DIT BOEK VIA DE WEBSHOP